Werken bij Thuiszorg Groot Gelre?

Bij ons kan je als gediplomeerde verzorgende of verpleegkundige vrijwel direct aan de slag. Wij kijken niet alleen naar diploma's, maar ook naar je levenservaring, motivatie, betrokkenheid en zelfstandigheid. En vooral: ben je een prettig mens?

Alleen beschikbaar in het weekend of tijdens vakanties? Ook dan ben je van harte welkom.

Kijk op de pagina vacatures welke mogelijkheden wij op dit moment hebben. Een open sollicitatie mag natuurlijk altijd.

Een sollicitatieformulier kun je hier downloaden. Stuur dit naar

Wat hebben wij je te bieden?

•    Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid
•    Vaste cliënten, een grote mate van vrijheid
•    Samenwerking en maatwerk
•    Een salaris conform CAO VVT
•    Samenwerking met Menzis: je krijgt korting op de premie van je ziektekostenverzekering. Er is een speciale pakketpolis voor medewerkers in de zorg.

Deskundigheidsbevordering

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontplooien en ontwikkelen. Ons motto is “een leven lang leren”. Zo blijven de medewerkers echte professionals en kunnen ze trots zijn op hun werk.
Tevens staan onze medewerkers van niveau 3 (verzorgende) en hoger ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN. Hierin wordt bijgehouden wat zij aan deskundigheidsbevordering doen om hun vakmanschap op peil te houden. 

Project  ‘Aan de Basis’

Thuiszorg Groot Gelre is deelnemer aan het project “Aan de Basis”. Dit is een samenwerkingsverband tussen onder meer de gemeente Arnhem, Sentez leerbedrijf, het ROC RijnIJssel en werkgevers in de thuiszorg, te weten Thuiszorg Groot Gelre, Stichting Thuiszorg Midden Gelderland en de A&S Groep. Het project heeft tot doel deelnemers uit Arnhem, die een uitkering hebben op grond van de Wet Werk en Bijstand en een afstand tot de arbeidsmarkt, te interesseren en te kwalificeren voor werken in de thuiszorg. Wij leiden hen op tot Zorghulp niveau 1 en bieden ze zo weer kansen op de arbeidsmarkt. Jaarlijks leiden wij zes of zeven mensen op. Het project is zeer succesvol.
Voor meer informatie zie het boekje Werk en werkkansen, projecten in beeld van gemeente Arnhem.

Stagemogelijkheden

Ben je enthousiast om te werken in de zorg en heb je nog geen diploma, of werk je al in de zorg en wil je je kennis en kunde verdiepen? Dan bieden wij je de mogelijkheid tot het volgen van regulier beroepsonderwijs.

Wij zijn een door Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij BBL-leerlingen en stagiaires (BOL) van de MBO-opleidingen “Zorg en Welzijn” kunnen begeleiden tijdens hun Beroeps Praktijk Vorming. Daarnaast leiden wij ook mensen op HBO-niveau op. We werken hiervoor samen met verschillende opleidingspartners in de regio. Onder meer de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN), het ROC RijnIJssel in Arnhem en het Graafschap College in Doetinchem. Het aantal opleidingsplaatsen wordt per schooljaar bepaald.
BOL stageplaatsen worden via het ROC aangeboden. BBL-leerwerkplaatsen worden via onze website aangeboden. Klik hier voor actuele vacatures.

Heb je vragen of wil je informatie ontvangen dan kun je terecht bij onze coördinator Opleidingen en Bijscholingen, Mw. Mayra van Ewijk, , 026-3639223.

026 363 92 23| |privacy