Zoek jij een leuke (tijdelijke) baan in de zorg en hou je wel van een beetje initiatief?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom bij onze thuiszorgorganisatie werken, als thuishulp,  verzorgende of als verpleegkundige.

 

Onze vacatures

Thuishulpen

In een aantal gemeenten zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen. Ben je zelfstandig, flexibel en lijkt het je wat om bij mensen thuis huishoudelijk werk te doen voor minimaal 12 uur per week? Mail ons dan je CV en motivatiebrief: wervingselectie@thuiszorggrootgelre.nl. Voor meer informatie bel / app via 06-12739537. 

Wijkverpleging en -verzorging

Werken in de wijk , flex of vast ? Als verzorgende niveau 3 VIG, verpleegkundige niveau 4 of 5 of verpleegkundige specialistisch team en met leuke collega’s?

Dan ben je bij ons het juiste adres! Onze wijkteams zoeken enthousiaste nieuwe collega’s, in : Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Rheden/Rozendaal (Veluwe Zoom), Liemers (Westervoort, Duiven, Doesburg en Zevenaar) en de Gelderse Vallei. We zoeken voor de wijkteams en de flexpool de volgende functies: 

Thuisbegeleider

Verzorgende niveau 3 VIG

Verpleegkundige niveau 4 of 5

Verpleegkundige hospice

Wel interesse maar een ander diploma? Stuur dan een open sollicitatie naar wervingselectie@thuiszorggrootgelre.nl of bel / appvoor meer informatie naar: 06-12739537. 

 Vacatures DrieGasthuizenGroep026 363 92 23| |privacy